WhatsApp
Yükleniyor....

Google SEO

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

07 Kasım 2021, 15:42 0 Yorum 3639 Okuma

Bartın Seo Danışmanlığı & Google - Yandex

Arama Motoru Optimizasyonu

 

“SEO” sitenizin arama motorlarında ilk sayfada yer almasını sağlayan çalışma metodudur. Arama motoru optimizasyonu web sayfanıza pozitif katkılar sağlar.

 

Dodo Bilişim olarak sitelerinizi google da birinci sayfaya yani ilk 10 sonuç arasında çıkarmak için bütün tecrübe ve birikimlerimizi sunuyoruz. Web sayfası yaptırmak önemlidir yalnız google aramalarında görünmek hedef kitleye ulaşmak en az web sayfanız olması kadar zorunludur.

 

Özellikle mobil telefonların yaygınlaşması ile artık google arama sayıları her geçen gün daha da artmaktadır. SRC Medya olarak web sayfanızı google bölgesel ve bölgesel olmayan aramalarda birinci sayfaya yer almasını sağlıyoruz. Öncellikle sitenizi teknik olarak inceliyoruz daha sonra, yazıları, kelimelerin raporlarını size sunuyoruz.Ayrıca haftalık raporlama ile web sayfanızdaki kelime bazlı ilerleyişi size bildiriyoruz.

 

Google İlk Sayfada Gelmek İstiyorum

Google’ın Belirlediği Algoritmalar Doğrultusunda Web Sayfanızı Güncelleyerek Google İlk Sayfada Gelmeniz Mümkündür.Rakiplerinizin Rekabet Oranları Sitenizin Oluşturulma Tarihi ve Hostingi Bu Konuda Olmazsa Olmazlarındandır.

Google İlk Sayfada Gelmem Ne Kadar Sürer?

Google Yönergelerini Doğru Uygulayarak İşe Başlamanız Gerekli.Kelimelerin Rekaber Analizi İle Tahmini Süre Verilebilir.Doğru Yönergeleri Yerinde Getirdiğinizde Google Taraması Sonrası Sitenizde Kıpırdamalar Oluyorsa Başarı Yakın Demektir.

Google İlk Sayfada Zirveye Nasıl Çıkarım

Google Adwords Reklamları, Haritalar Derken Ortalama Bir Sitenin İlk Sayfada Gelmesi Bazen İşe Yaramamaktadır.Arama Sonuçlarında Bir İki Sıra Yukarısı İle Aranızda Ciddi Oranda Fark Olabilir.Doğru Analiz ve Çalışma Teknikleri İle Zirveyi Görmeniz Mümkün Önemli Olan Doğru Yönergeleri Takip Etmek.

SEO Danışmanlık Ücretleri Ne Kadar

Seo Ajanslarının Verdiği Rakamlar Stabil Rakamlar Değildir. Örneğin Basit Bir Kelimeye Verilen Rakamla Zor Bir Çalışma Süreci Olan Kelimeye Verilen Rakamların Aynı Olmaması Gerekir.Genelde SEO Paketleri Satın Alan Kişiler %50 Oranında Fayda Görür Veya Görmez.SEO Paketi Teknik İşlemlerin Toplamıdır.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum