WhatsApp
Yükleniyor....

Avrupa Kaynaklı Bilgisayar Online Oyunlar Kullanım Artıyor ;

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

22 Haziran 2021, 14:27 2 Yorum 287 Okuma

Travian Games, Münih merkezli dünyanın önde gelen PC oyunları şirketlerinden biridir. Başarılı şirket, çevrimiçi eğlence endüstrisinin tüm yelpazesinde yıllardır büyümektedir.

Travian Games, başarılı bir Alman şirketi olarak sosyal sorumluluğunun bilincindedir ve devam eden çeşitli yardım projelerine kendini adamıştır. İster gelişmekte olan ülkelerde okullar kurmak, ister yurtiçi hayır kurumlarına donanım bağışlamak, isterse uluslararası üniversitelerde araştırma projelerini desteklemek olsun - Travian Games'in eylemleri sosyal bağlılığını açıkça göstermektedir.

Travian Games GmbH
Wilhelm-Wagenfeld-Straße 22
80807 Münih
Almanya

Türkiye üzerinde geniş ağa sahip çok keyifli bir oyun olan Travian Games  oyunlarını seviyoruz  beğeniyoruz 

Oyun Hakkında genel bilgi olarak  ;

Travian Legends tarayıcı tabanlı bir online oyundur. Oyuna başladığınızda bir köyünüz vardır. Oyunun başlangıcında sahip olduğunuz tek şey köyünüzdeki merkez binasıdır.

Travian`da yalnız değilsiniz. Binlerce oyuncudan oluşan büyük bir çevrimiçi alanda oynuyorsunuz. Özellikle yakın çevrenizdeki oyunculara dikkat etmelisiniz. Haritada Travian`ı daha iyi bir bakış açısı ile inceleme imkânı bulacaksınız.

Oyunda üç ırk vardır. Romalılar, Cermenler ve Galyalılar. Her halkın kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Halkların orduları da birbirinden farklıdır. Bu yüzden oyuna başlamadan önce kendi stratejinize uygun bir halk seçmelisiniz. Kendi krallığınızı kurun oyuna başlayın.

Türkiyede Online bilgisayar oyun kodları satan firmalardan temin edebilirsiniz. 

Knight Online 

Knight Online, Mgame Corporation ve Noah System tarafından geliştirilmiş ve NTTGame tarafından yayınlanan, çok oyunculu, devasa bir çevrimiçi rol yapma oyunudur

PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Oyunda 100'e yakın oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler. 

MMORPG

Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu ya da sıkça kullanılan orijinal adının kısaltmasıyla MMORPG (İngilizceMassively multiplayer online role-playing game), çok sayıda oyuncunun bilgisayarlarından veya oyun konsollarından internete bağlanarak birlikte oynadığı, oyun esnasında çeşitli karakterlere büründüğü devasa video oyunu türü. 1997 yılından beri gitgide yaygınlaşmaktadır.[1][2]

MMORPG'lerde oyuncuların seçtikleri ya da oluşturdukları karakterler tamamen fantezi ürünüdür ve oyuncuların oyundaki ırkları ve diğer kimlik bilgileri bazı istisnalar dışında gerçeği yansıtmaz.[3] Karakterin kontrolü tamamen oyuncuya aittir. MMORPG'de oyuncular oyuna giriş yaptıktan sonra genellikle belirli gruplara veya kabilelere üye olarak, oyunun hayalî evrenini keşfetmeye başlarlar.



Bilgi: Müşterilerimiz bizlere danıştığı konuyu araştırıp  gooogle ve/veya yandex  gibi uygulamalarda , internet sayfalarında bulunan yazılardan alınmıştır. bilgi amaçlıdır. 

Okuyucu Yorumları

2 Yorum

CEVAP VER Erhan Öztürk

Erhan Öztürk

22 Haziran 2021, 14:28
kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim Türkiye de şuan ağırlık PUBG MOBİLE oynanıyor bi aralar kıngt online oynuyodum 55 te varivor carım vardı . epey eskida kaldı Zula oyunda var onuda tavsıye ederim keyıflı oluyor .
mobilden pubg ınternetın cekmedıgı yerde donuyor oyunda kasıyor genelde bilgisayardan oyanyın evde en guzelı

CEVAP VER Selin Kaya

Selin Kaya

22 Haziran 2021, 14:31
iyi geceler PUBG candır ya vallahı tavsıye ederim biraz bende bağımlılık yaptı . ama prof oyun daha önce kınıgt online server oynuyordum epeydır Pubg oynuyorum UC yukleyın kendınız geliştirin biraz ve takım arkadaşınızda işi bilenleri secın yoksa batarsınız oyun size kalır :)