WhatsApp
Yükleniyor....

Baskılı Poşet

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

22 Temmuz 2021, 19:00 0 Yorum 364 Okuma

Poşetlerin Üzerine Baskı Nasıl Yapılır?

Günlük hayatımızın her alanında en çok kullandığımız vazgeçilmez hale gelen unsurların en önemlilerinden biri olan poşetlerin, birçok çeşidi ve kullanım alanı vardır. Mağazalar ve marketler gibi yüksek dolaşıma sahip kurumlardan küçük ölçekli işletmelere, eczanelerden, kargo şirketlerine kadar birçok firma poşet kullanmaktadır. Plastik poşet, kullanım kolaylığı, hafifliği, esnekliği ve kolay işlenebilme özelliği ile pek çok avantaj sunmaktadır. Kurumlar ve işletmeler için baskılı poşet, firma logo ve bilgilerinin kullanılması ile en fazla kişiye ulaşan görsel tanıtım ürünüdür. Firmalar açısından reklam seçenekleri içinde en geniş çeşit ve fiyat yelpazesine sahiptir.

  • Baskılı hışır poşet
  • Baskısız hışır poşet
  • Ele geçmeli poşet
  • El geçmeli poşet
  • Mağaza poşeti
  • Market poşeti
  • Dijital baskılı poşet
  • Naylon poşet
  • Saplı poşet
  • Reklam poşeti
  • Yumuşak saplı poşet
  • Plastik baskılı poşet

Poşet Baskı Nedir?

Poşet baskı; firma logosu ve bilgilerini çeşitli ebatta naylon poşet ve diğer poşet çeşitlerinin üzerine basılarak üretilmesine denir. Bu işlem aşağıda listelediğimiz çeşitlilikte yapılır.

  • Plastik baskı
  • Dijital baskı
  • Serigrafi baskı
  • Flekso baskı

Poşet imalatı; çeşitli etaplar halinde yapılır.  Polietilen ham maddesinin alçak yoğunlukta kullanılması ile karıştırma makinelerinde orijinal granül ham maddesi ile işlenir. Karışmış olan ham madde, film makinesinde işlendikten sonra rulo haline getirilir. İşlenmiş ve rulo haline getirilmiş poşet filmi, baskı yapılmak üzere matbaa baskı makinesine alınır. Burada sipariş sahibi firmanın hazır olan logo ve bilgileri ile hazır olan baskı klişeleri kullanılabileceği gibi, uzman grafikerler tarafından talebe göre tasarım da yapılabilmektedir. Baskı işlemi bittik den sonra şekillendirmek üzere kesim makinesine alınır.  Ürün satışı yüksek olan bazı sektörler, bir boydan 150 kg ve üzeri poşetin plastik klişeler kullanılarak seri halde üretilebildiği için flekso baskı tercih ederler.

Toptan Poşet Baskı Çeşitleri

Hışır poşet genellikle tek kullanımlık olarak üretilir ve kullanılır. Miktar olarak da en fazla tüketilen poşet çeşitlerindendir. Market zinciri olan firmalar baskılı poşet çeşitleri ile birlikte en çok hışır poşet kullanırlar. Bunlar genellikler baskısız olduğu gibi, bazı firmalar bu poşetleri de baskılı olarak tercih ederler. İmalatı yapılırken, öncelikle poşetin şekli ve ölçüsü belirlenir. Renkli baskı yapılacak ise, kaç renk baskı yapılacağına göre grafik tasarımı yapılarak baskı klişesi hazırlanır. Daha sonra imalata geçilir. Kullanım alanı çok fazla olan bu poşetler, dayanıklı malzeme ile uzun süre kullanım amaçlı üretilebileceği gibi kısa süreli ve tek kullanımlık olarak da üretilebilmektedir.

Kargo Poşeti, kargo firmalarının kullandığı ve taşıma süresince teslimata kadar poşet içeriğine zarar gelmeyecek şekilde en yüksek güvenlik gerektiren poşet çeşididir. İçine konan ürünün muhafazası ve poşetin su geçirmez olması için malzeme kalitesi yüksek, özel taleplere uygun çeşitlilikte üretilir.  Şeffaf cep uygulaması ile fatura ve irsaliye gibi evrak, belge ekleme ve transfer bant sayesinde güvenli takip sağlanır. Mağaza poşeti imalatında genellikle ipek baskı baskı kullanılır. Talep eden firmanın ürün yelpazesi doğrultusunda çeşitli ebatlarda poşet üretilebilir. Mağaza logosu ve talebe göre tasarlanır. Market poşeti ise en geniş kullanım alanına sahiptir.  İçine konulan ürünlerin ebat ve ağılıkları göz önünde bulundurularak tasarlanır. Ürünün imalatında en önemli olan yırtılma riskini en aza indirmek olacaktır. Büyük marketler toplumsal farkındalık yaratma amacıyla dayanıklı geri dönüşümü destekleyen bez poşet kullanımını da desteklemektedir.

Poşet Fiyatları

Poşet fiyatları, ham maddenin kalitesi, üretim miktarı ve ebatları göz önünde bulundurularak belirlenir. Toptan poşet siparişlerinde fiyatlarımızı süreklilik ve miktarlar doğrultusunda belirlemekteyiz. Talepleriniz doğrultusunda baskı modelleme, grafik tasarım konusunda uzmanlarımız ile hizmetinizdeyiz. Poşetçi firmaların sayısının çok fazla olması, seçenek ve rekabeti arttırmış olmakla beraber kalite arayışı konusunda da azami dikkat gerektirmektedir. Ürünün kullanımında dizaynı ve ölçüsü ile birlikte dayanıklı olması da kullanıcı için çok önemlidir. Kaliteli malzeme ve ustalık ile yapılan üretim, hem firmaları hem de son kullanıcı olan müşterilerini memnun edecektir. Buradan hareket ile talep ettiğiniz ürünleri sizlere en kaliteli şekilde üretebilecek gerekli tüm donanım ve makinelere sahip bir poşet fabrikası olarak hizmetinizdeyiz.

Baskılı Poşet Üretimi ve Süreçleri

Baskılı poşet üretimi hayatın neredeyse tamamında yer alan taşıma ürünü malzemelerdendir ve baskılı poşet önemli reklam araçlarından en önemliler arasında yer almaktadır. Malzeme taşıma, malzemeyi dış ortamdan koruma, malzemenin muhafazası, içeriğindeki malzemenin dış ortama zarar vermeme işlevini üstlenmektedir. Ucuz poşet fiyatları ile üretilen poşetlerin büyük bölümü gıda maddelerin ve tekstil ürünlerinin taşınması veya muhafazası için kullanıldığı düşünüldüğünde sağlığı doğrudan etkilemektedir. Bu kadar fonksiyonel ve kritik kullanım alanı olan poşetin üretim süreci nasıl olmaktadır? Poşet üretimi sağlığı doğrudan etkilemesi nedeniyle merak edilen konuların başında gelmektedir. Poşetin ham madde halinden kullanımımıza sunuluncaya kadar poşet imalatı ayrıntılı olarak gözler önüne serilecektir.

Baskılı Poşetin Üretiminde Dikkat Edilecekler

Poşetler imal edildiği maddenin sağlıklı olması, koku üretmemesi, sağlam olması halinde hayatımıza kolaylık sağlaması mümkün olmaktadır. Üretilme aşamasında kullanılan ham madde kendi başına veya herhangi bir maddeyle etkileşime girerek sağlığa zararlı hale gelmemelidir. Poşetler normal hava şartları altında koku vermemelidir. Baskılı poşet üretimi geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılarak ta imal edilebilmektedir. Kapasitesine uygun taşıma görevini yerine getirebilmelidir. Ecoposet baskılı poşet imalatında kaliteli ham madde kullanımı ve üretim sürecinde teknolojik makineler sayesinde sağlıklı, sağlam, kokusuz, geri dönüştürülebilir ürünleri meydana çıkarmaktadır. Bu faktörlere titizlikle dikkat edilmesi ile sektörde kaliteli baskılı poşet üretmeyi 20 yıla yakındır sürdürmektedir.

 

Baskılı Poşet Üretim Aşamaları

Poşetlerin ham maddelerinin iyi bir karışım ile karıştırılması poşetin sağlamlığına ve mukavemetine önemli katkısı bulunmaktadır. Bu nedenle karışım için gereken teknoloji yakından takip ederek en gelişmiş makineler kullanılmaktadır. Karışımı tamamlanan madde plastik film makinesinde yüksek ısı derecelerinde eritilip işlenerek film haline getirilmektedir. Ardından film haline gelen baskılı poşeti oluşturacak film rulo şekline getirilmektedir. Rulo halinde olan film istenen renk, tasarım, logo ve reklam görselinin basılabilmesi için matbaa makinesine takılmaktadır.

Baskılı poşet üretimi için makineye baskıdan önce baskı malzemesi olan klişe adını verdiğimiz kalıplar ile entegre edilmektedir. Bu aşamadaki yapılacak hata firmanın özensiz görünmesine neden olabileceğinden hatasız olarak baskı yapılmaktadır. Baskısı tamamlanan film rulosu plastik kesim makinesi takılarak planlanan ebatta ve şekilde poşetin son halini almaktadır. Tüm aşamalarında özenli ve kaliteli imalat gerçekleştirerek ürünlerin işlevinin yerine getirilmesi sağlanmaktadır.

Hakkımızda

2000 yılından itibaren sizlere poşet sektöründe hizmet vermekteyiz. Kaliteli referanslarımız ile beraber sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Yılların kazandırmış olduğu tecrübe ve poşet imalatı konusunda uzman kadromuz ile haftanın 7/24 sizlere hizmet vermekteyiz. Profesyonel çalışanlarımız ile her işletmeye uygun model, renk ve ebatta baskılı poşet imalatı yapmaktayız. En yeni model poşet baskı makinelerimiz sayesinde hızlı ve uygun poşet fiyatları ile üretim gerçekleştirmekteyiz.

Türkiye genelinde toptan poşet denilince akla gelen ilk fabrika olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

 

Geçmişten Bugüne Ecopack

2004 yılında ailemizden devraldığımız poşet üretim merkezimizi el birliği ile bugünlere taşıdık. Plastik ham madde ticareti sonrası poşet fabrikaları üzerinde kendimizi geliştirerek ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak baskılı poşet ihtiyacı bulunan firmaların poşet baskı ihtiyaçlarına en ucuz poşet fiyatları ile karşılık verebilir duruma geldik. Ecopack ambalaj ucuz poşet fiyatları yanı sıra poşetlerinin kalitesinden ödün vermemektedir.

Misyon

Toptan poşet üretimlerimizde müşterilerimize en ucuz poşet fiyatları ile en kaliteli hizmeti sunma üzerine kurulu prensiplerimizle firmaların poşet baskı ihtiyaçlarına en hızlı çözümü sunuyoruz.

Vizyon

Doğaya zarar vermeden geri dönüşüm plastik hammaddeleri ile üretim gerçekleştirmekteyiz. Doğada toksit oluşumuna izin vermemek için büyük hassasiyet göstermekteyiz.

Hedef

Karşılıklı güvene dayalı çalışma prensiplerimiz ile disiplinli çalışma anlayışını benimseyerek müşterilerimiz in memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Doğaya ve ekolojik yaşama saygı duymaya devam edeceğiz.

Neden Bizimle Çalışmalısınız ?

Ecopack Ambalaj olarak bizim en önemli önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Bu sebeple poşet imalatlarımızda poşetlerimizin kalitesine dikkat etmekteyiz. Sürekli bir ticaret geliştirebilmek için müşterilerimizin güvenini kazanmaya dikkat etmekteyiz.

7 / 24 Destek Hattı

Müşterilerimizin herhangi bir talebine veya beklenmeyen olası bir hataya mahal vermemek adına sürekli iletişim halinde kalmaya dikkat etmekteyiz. Bu sebeple ister telefon ederek isterse whatsapp uygulaması aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ecopack Ambalaj Çalışma Prensipleri

  • Müşteri Memnuniyetinin Sağlanması
  • Takım Çalışması Bilinci İle Üretim
  • Baskılı poşetlerin grafik tasarımlarının özgün ve şık bir biçimde yapılması.
  • Zamanında Teslimat
  • Kaliteli Baskılı Poşet İmalatı
  • Uygun Poşet Fiyatları

İletişim :

0212) 983 40 31
 

Okuyucu Yorumları

0 Yorum