WhatsApp
Yükleniyor....

Domain Kampanyası

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

18 Ekim 2021, 21:05 0 Yorum 807 Okuma

Linux hosting ve WordPress hosting paketleri için yıllık alımlarda Kuponla.com’a özel %10 indirim sepette Kupon Kodu "DODO10" !
Dodo Bilişim sitesinden hosting paketi almak isterseniz, indirimkodu.com kullanıcılarına özel indirim kodu: DodoBilisim666
Kullanım adediyle sınırlı bir kampanya olduğu için acele etmekte yarar var.
Keyif dolu alışverişler dileriz.

Natro,İsimTescil,GoDaddy'den Web Sitesini Taşıyan Yeni üyelerimize Hosting Taşıma Ve SSL Ücretsiz!

11 Farklı Lokasyon 33 Büyük Sunucu Ve 3 Farklı Ülkede Hizmetinizdeyiz!

Çok daha ucuza .COM, .NET, .ORG, .COM.TR, .CLUB, . ONLINE, .ISTANBUL gibi alan adı (domain) almak isterseniz aşağıdaki kupon kodlarımız ile birçok sağlayıcıdan kaydettirebilirsiniz.

Dodo Bilişim İndirimli Kayıt ve Transfer: DODO indirim kodu ile yenilemelerde %21 indirimle hayatınızın yolculuğunda bize katılın. Ayrıca, ana yükselişten önce: Lansman öncesi anlaşmalarımızda .com kayıtlarında ve alan transferlerinde %21 indirim kazanın. Bir tur atmak için yeni bir .com alın – yalnızca $7,48

Yeni .com kayıtları ve alan transferleri için bu sayfada öne çıkan “lansman öncesi” teklifler 5 Ekim’den 13 Ekim 23:59 ET’ye kadar aktif olacaktır. Ana yenileme tekliflerimiz .com ve transfer tekliflerine 11 Ekim saat 12:00 ET’den 11 Kasım saat 23:59 ET’ye kadar 2 gün boyunca katılacak.


Dodo Bilişim Kupon kodu size .com, .net, .org, .biz, .info, .ca, .app, .in, .co, .dev, .co.uk, .me, .io alanlarınızı kaydetme veya aktarma hakkı verir. , .help, .pics, .photo aşağıdaki indirimli fiyatlarla:

Right now your audience can get 1 year of .COM for just $5.98 when they transfer to Dodo Bilişim with the promo code DODO. Every domain transfer comes with free domain privacy protection and 24/7 expert customer support. Hurry, this unmissable offer ends November 11.

  • .COM Registration – $8.68 + $0.18 ICANN Fee
  • .COM Transfer – $8.48 + $0.18 ICANN Fee
  • .NET Registration – $10.78 + $0.18 ICANN Fee
  • .NET Transfer – $10.78 + $0.18 ICANN Fee
  • .ORG Registration – $9.08 + $0.18 ICANN Fee
  • .ORG Transfer – $10.78 + $0.18 ICANN Fee
  • .INFO Transfer – $14.28 + $0.18 ICANN Fee
  • .BIZ Registration – $4.68 + $0.18 ICANN Fee
  • .BIZ Transfer – $13.78 + $0.18 ICANN Fee
  • .CA Registration – $10.98
  • .CA Transfer – $9.78
  • .APP Registration – $13.98 + $0.18 ICANN Fee
  • .APP Transfer – $13.68 + $0.18 ICANN Fee
  • .DEV Registration – $13.98 + $0.18 ICANN Fee
  • .DEV Transfer – $13.48 + $0.18 ICANN Fee
  • .IN Transfer – $6.58
  • .CO Registration – $7.88
  • .CO Transfer -$21.28
  • .CO.UK Registration – $6.58
  • .ME Transfer – $13.68
  • .IO Transfer – $32.68
  • .HELP Registration – $8.98 + $0.18 ICANN Fee
  • .HELP Transfer – $21.88 + $0.18 ICANN Fee
  • .PICS Registration – $8.98 + $0.18 ICANN Fee
  • .PICS Transfer – $21.88 + $0.18 ICANN Fee
  • .PHOTO Registration – $8.98 + $0.18 ICANN Fee
  • .PHOTO Transfer – $23.88 + $0.18 ICANN Fee

    Dodo Bilişim İndirim Kuponu ve Kampanyaları

    Domain, hosting gibi web hizmetlerini alabileceğiniz sırada tercih edebileceğiniz çeşitli platformlar bulunmaktadır. Bu platformlar arasından Dodo Bilişim’nun diğerlerine göre her zaman daha fazla ön planda yer almakta olduğunu görebilirsiniz. Dodo Bilişim üzerinden domain ve hosting alışverişlerinizi yerine getirirken bu alışverişlerinizi yerine getirdiğiniz noktada indirim kodu alma yoluna gidebilirsiniz. Dodo Bilişim indirim kodu sayesinde alacağınız domain ve hostinglere minimum oranda ödemelerde bulunursunuz. Dodo Bilişim sitesinin genel olarak özellikleri ise şu şekildedir:

    • Güvenilir alışveriş imkanı: Domain ve hostinglerinizi alacağınız şirketin mutlaka güvenilir bir platformu sizlere sunmuş olması gerekmektedir. Dodo Bilişim ise bu noktada her zaman güvenilir bir platform sunmaya özen göstermekte olduğu gibi aynı zamanda sizlere hesap problemleri gibi problemler de yaşatmadan hizmet vermeye özen göstermektedir.
    • Kampanyalı fiyatlar: Sizlere sunulan kampanyalar sayesinde alacağınız ürünleri daha uygun fiyatlar üzerinden alabilme imkanınız da bulunur. Bu noktada özelikle uzun süreli paket alımlarında her zaman en uygun fiyatlar üzerinden sizlere hizmet verilmektedir.
    • Aktif müşteri hizmetleri desteği: Dodo Bilişim müşteri hizmetleri bakımından aktif bir şekilde hizmet vermeye özen göstermektedir. Firma her zaman aktif olarak müşteri hizmetlerini sunduğu gibi aynı zamanda müşteri hizmetleriyle ne zaman iletişime geçmek isterseniz istediğiniz gibi iletişime geçebilme imkanınız da bulunmaktadır.
    • Farklı paket seçenekleri: Dodo Bilişim diğer birçok firmadan bağımsız bir şekilde müşterilerinin profillerine göre en uygun olan paket seçeneklerini sunmaya özen göstermektedir. Bu şekilde alacağınız servislerden sorun yaşamazsınız.

    Dodo Bilişim indirim kodu kullanmak isteyen kişiler kendilerine sunulan indirim kodlarını en iyi şekilde kullanırken sunulan hizmetin kaliteli olmasından dolayı bu indirimlerden yana sorun yaşamazlar ve imkanlardan da faydalandıkları için her zaman kaliteli bir altyapı ile almak istedikleri web servislerini sorunsuz olarak en uygun fiyatlar üzerinden alabilme imkanına sahip olurlar. Dodo Bilişim bu evrede profesyonel bir firmadır.

    Dodo Bilişim indirim Kuponları

    Dodo Bilişim kendi bünyesinde her ne kadar farklı indirimleri bir arada sunuyor olsa bile bazı durumlarda sizlere sunulan indirimlerden faydalanmak isteyebilirsiniz. Bu noktada indirim kuponları kullanma yoluna giderek size sunulan indirimlerden faydalanabilme imkanına sahip olursunuz. Dodo Bilişim indirim kuponları kullanmak isteyen kişiler bu kuponları kullandıkları sırada en iyi şekilde kullanır ve kuponlardan yana hiçbir sorun yaşamayacağı için indirimler noktasında da bir problemle karşı karşıya kalmayacaktır. Dodo Bilişim indirim kodu ile beraber birçok web servisinden indirimli şekilde işlemlerinizi yerine getirebilir ve bu şekilde almak istediğiniz domain ile hostinglerinizi bütçenizi zorlamayacak düzeyde alabilirsiniz. Hosting alınması sırasında sizlere hiçbir sorun çıkarılmamasına özellikle dikkat edilmekte ve buna göre hizmet verilmektedir. Bütçeniz zorlanmayacağı için oluşturacağınız platformu daha rahat oluşturursunuz.

    Dodo Bilişim Domain İndirim Kodu

    Domain alacağınız sırada fiyatlarında çok ciddi bir artık olduğunu görebilirsiniz. Bu noktada Domain alacağınız platformun sizlere indirim sunması da çok önemlidir. Domain’ler noktasında en fazla tercih edilen firmalar arasında yer alan Dodo Bilişim, her zaman profesyonel bir şekilde hizmet vermeye özen göstermekte olduğu gibi aynı zamanda firmanın bu noktada sorunsuz bir firma olduğunu da görebiliyoruz. Dodo Bilişim domain indirim kodu kullandığınız takdirde ise almak istediğiniz domainleri daha uygun fiyatlar üzerinden alabilme imkanınız olduğu için bir sorun yaşamazsınız. Aynı zamanda domainlerde indirim elde edeceğiniz için isterseniz daha uzun süreli olacak şekilde alma yoluna gitme imkanınız da bulunmaktadır.

    Dodo Bilişim Hosting İndirim Kodu

    Hostinglerin de çok ciddi bir önem arz ettiğini görebiliyoruz. Bu evrede hosting tercihi yapacak olan kişiler gerçekten profesyonel hizmet veren iyi bir firmadan yana tercih yapmaya özen gösterdiği gibi bunun yanı sıra ödemesi gereken ücretin ne kadar olacağına da dikkat etmektedir. Dodo Bilişim, domain evresinde tercih edilen bir firma olduğu gibi aynı zamanda hosting evresinde de tercih edilen bir firma konumundadır. Dodo Bilişim hosting indirim kodu ise hosting alımlarınız sırasında sizlere daha uygun fiyatlar üzerinden alabilme imkanını vermektedir. Hosting alacağınız sırada bu şekilde almanız durumunda bütçe olarak da karda olursunuz. Dodo Bilişim indirim kodu arayan kişiler genellikle aradıkları indirim kodunu sitemiz üzerinden bulabilme imkanına sahiptir.

    Dodo Bilişim Şikayetleri

    Web servislerinde kullanacağınız firmanın her zaman profesyonel çözümler sunan kaliteli bir firma olması gerekmektedir. Bu şekilde bir firma tercihi yapacağınız sırada tercih etmiş olduğunuz firmalardan en iyisiyle çalışmaya dikkat edersiniz. Dodo Bilişim ise profesyonel bir firma olduğu için en fazla tercih edilen firmalar arasında yer almayı başarmaktadır. Dodo Bilişim şikayetleri incelendiği zaman firmanın herhangi bir şikayete sahip olmadığını da görebiliyoruz. Bu yüzden genel özellikleri bakımından diğer firmalara nazaran her zaman daha fazla tercih edilebilme özelliğine sahiptir ve her zaman müşterilerini daha fazla memnun eden bir firma olarak dikkat çekici özelliktedir. Bu yüzden Dodo Bilişim’nun yapısının son derece kaliteli olduğunu görebiliyoruz.

    Dodo Bilişim İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?

    Dodo Bilişim indirim kodu kullanarak alışverişlerini yerine getirmek isteyen kişiler bu noktada birçok soru işaretine sahiptir. Özellikle yaşanmakta olan soru işaretlerine baktığımız zaman ise; Dodo Bilişim indirim kodu nasıl kullanılır? Sorusunun yer almakta olduğunu görebiliyoruz. Firmadan indirim kodu kullanmak isteyen kişilerin takip etmesi gereken adımlar şu şekildedir:

    • Eğer sitemizde mevcut olan kodlardan birisi sizlerin kullanımı için uygun durumdaysa kodda yer alan kampanyayı göster butonuna tıklamanız gerekir.
    • Kampanyayı göster seçeneğine tıkladıktan sonra ise kupon açılacaktır ve kodu kopyala yazısı yer alacaktır. Bu kodu kopyala butonuna tıklamanız gerekir.
    • Kodu kopyala butonuyla beraber Mağazaya git butonu da aktif hale gelmektedir. Bu butona da tıklayarak alışveriş sepetinize gidebilir ve kodu kullanabilirsiniz.

    Belirttiğimiz bu adımları takip etmiş olduğunuz takdirde sitemizde sizlere sunduğumuz indirim kodlarını Dodo Bilişim alışverişleriniz sırasında çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu alışverişleriniz noktasında indirim kodlarını kod bölümüne eklemenizle beraber hesabınıza yansıyacaktır ve herhangi bir sorunla karşılaşmadığınızı görebilirsiniz.

    Dodo Bilişim İndirim Kodu İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

    Dodo Bilişim Domain Ve Hosting İndirimlerini Bir Arada Kullanabilir Miyim?

Okuyucu Yorumları

0 Yorum