WhatsApp
Yükleniyor....

Mail Hosting

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

21 Ekim 2021, 18:27 0 Yorum 767 Okuma

Yüksek disk kapasitesi ile
hızlı ve kesintisiz e-posta özelliği

Yüksek disk kapasitesi ile hızlı ve kesintisiz e-posta hizmeti İşletmelerin web ihtiyaçları içerisinde en önemli bir kaç hizmetten biridir mailler. Olası bir kesinti ya da mail kotasının dolması, e-posta alışverişinizi engelleyebilir ve bu durum ticari imajınıza zarar verebileceği gibi maddi kayıplar yaşamanıza da yol açabilir. Kurumsal hosting paketleri, işletmenizin e-posta ihtiyaçlarını hızlı ve kesintisiz olarak sağlayacak şekilde optimize edilmiştir. Yüksek disk kapasitesine sahip e-posta hesapları ile kota sorunu yaşamadan, eski mailleri silmek zorunda kalmadan, binlerce e-postayı güvenle arşivleyebilirsiniz.

İşletmelere Özel Gelişmiş Servisler

Kurumsal hosting paketleri startup, KOBİ ve kurumsal işletmelerin tüm web ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde optimize edilmiştir. İşletmenize ait Web sitelerinin barındırılması, e-posta hesaplarının kesintisiz olarak yönetimi, veri güvenliğinizi sağlayacak yedekleme hizmeti ve sizi gereksiz maillerden kurtararak yalnızca işinize odaklanmanızı sağlayacak ücretsiz spam koruma özelliği ile işletmenizde kullanmanız gereken tüm servisleri size sağlamaktadır.

Yüksek Performanslı Donanımlar

 

Hosting hizmetinizin en hızlı şekilde sağlanması ve erişim sorunlarının yaşanmaması için tüm hosting paketlerimizde kurumsal ölçekli, son teknoloji donanımlar kullanılmaktadır. Yüksek veri transferi özelliğine sahip SSD diskler aynı zamanda sağlamlığı ve dayanıklılığı ile de verilerinizi üst düzeyde korumanızı ve işlemenizi sağlar. Tüm hosting sunucularımızda standart RAM’ler yerine veri korumalı ECC RAM’ler kullanılmaktadır. Tüm sunucularımız, yüksek bant gemişliğine sahip, olası siber saldırılara karşı üst seviyede koruma sağlayan TIER III Veri Merkezinde barındrılmaktadır.

E-Postalarınıza Her Yerden Erişin

 

Yalnızca işletmenizdeyken değil, bulunduğunuz her yerden maillerinize erişebilir, tüm iş süreçlerinizi kesintisizce yönetebilirsiniz. IMAP özelliği, maillerinizin masaüstü ve mobil cihazlarına kurulumunu sağlar. İşletmenizin dışında olduğunuz zamanlarda da mobil cihazınızdan, gelen maillerinizi görüntüleyebilir ve e-posta gönderimi yapabilirsiniz. Ayrıca MAPI özelliğiyle de e-posta hesabınızın kurulu olduğu tüm cihazların senkronize olarak çalışmasını sağlayabilirsiniz.

İstenmeyen E-Postalardan Kurtulun

 

Spam mailler işletmeniz için en büyük tehditlerden biridir. İstenmeyen e-posta adreslerinden gönderilen zararlı içeriklere sahiplere e-postalar işletmenizin veri güvenliğini için büyük bir tehlikedir. Spam mailler işletmenizi network ağında yer alan bilgilerin dışarı sızmasına neden olabileceği gibi verilerinizin şifrelenmesine de neden olabilir. Kurumsal hosting paketlerindeki Ücretsiz Spam Koruma özelliği ile e-postanıza gelecek zararlı mailleri engelleyebilirsiniz.

 

Tamamı Size Özel

Sunucu Kaynakları

Kurumsal Mail server hizmetinde mail server %100 size aittir. Başka hizmetler ve müşteriler ile paylaştırmadan tüm kaynaklar size özeldir.


Antispam Hizmeti

Gelişmiş Antispam teknolojisi sayesinde spam ve virüslerden maksimum düzeyde korunursunuz. Sürekli güncellenen veritabanı sayesinde %99 oranında korunar, değerli vaktinizi maillerinize ayırırsınız.

Otomatik Mail Kurulumu

Kurumsal mail server ile Outlook, Windows Mail 10, iOS, Mac OS veya Thunderbird uygulamaları üzerinden otomatik mail kurulumu yapabilirsiniz.

TIER 3 Veri Merkezi

Tüm sunucularımız, yüksek teknoloji alt yapısı ile TIER 3 sertifikasına sahip Gayrettepe Türk Telekom Veri Merkezinde barındırılmaktadır.

Ücretsiz Kurulum Hizmeti (Dodo Bilişim)

Kurumsal Mail Server hizmetini satın aldığınızda, ilk kurulum ve entegrasyonlar, size tahsis edilen destek uzmanımız tarafından gerçekleştirilir.

Ücretsiz Mail Taşıma

Taşınmak zahmetli bir süreçtir. Uyumsuzluk sorunları ve veri kaybı riskiyle karşı karşıya kalmak bu süreci kullanıcı açısından her an daha keyifsiz bir hale getirebilir.

Tüm bunların farkında olduğumuz için Kurumsal Mail Server’ı tercih eden kullanıcılarımızın, mail hizmetini ücretsiz olarak taşıyor ve hizmet sürecini sitenin sorunsuz olarak çalıştığından emin olduktan sonra başlatıyoruz.*

Size Özel IP Adresi

Mail hizmetinde kullanılan IP adresi sadece size tahsis edilir. Aynı IP adresi farklı domainler tarafından kullanılmayacağı için spam listelerine düşme tehlikeniz en aza iner.

İp kayıtlarınızda itibar puanı düşerse ücretli olarak yeni ip verilmektedir. 

 Kurumsal mail hosting nedir?

Kurumsal mail hosting, yüksek disk kapasitesi ile yüzbinlerce maili sorunsuz olarak epostanızda tutabileceğiniz %100 mobil uyumluluk özelliği ile sadece ofiste değil, internet erişiminizin olduğu her yerde işlerinizi organize edebileceğiniz profesyonel e-posta hizmetidir.

Kurumsal mail server nedir?

Kurumsal Mail Server, Bulut altyapısı üzerinde, tamamı size özel kaynaklar ile çalışan, son teknoloji donanımlara ve yüksek hızda internet altyapısına sahip profesyonel mail server hizmetidir.

Şirket dışındayken e-posta hesaplarımı yönetebilir miyim?

Kurumsal Mail Server tüm mobil cihazlar ile %100 uyumlu olarak çalışmaktadır. Bu özelliği sayesinde dışarıda olduğunuz zamanlarda bile mobil cihazınız üzerinden maillerinizi kontrol edebilir, mail gönderip alabilirsiniz.

 

Okuyucu Yorumları

0 Yorum